Kada je riječ o tehnologiji 21. stoljeća, govorimo o stvaranju nove ljudske rase.Tehnologija je preobrazila čipove i bajtove u alat dovoljno snažan da iz temelja redizajnira ljudskog vrstu, stvarajući novi DNA kako ćemo živjeti, raditi i družiti se.

Pogledamo li unazad nekoliko godina, vidjet ćemo koliko se svijet promijenio. Djeca više ne razmišljaju na isti način, ne ponašaju se na isti način i ne gledaju stvari na isti način kako smo to radili mi i naši roditelji. Računala i internet postala su nezaobilazna stvar u našim životima. Pojavom socijalnih mreža poput Facebooka, Twittera, Foursquarea promijenio se kompletni sistem života. Svaki dan svjedoci smo hiperprodukitvnosti tvrtka koje izrastaju u multimilijunske poslove u samo 2 do 3 godine.

U CNBC-evoj emisiji Executive Vision [Technology], vodeći lideri svjetski poznatih internet kompanija, raspravljaju o tome kako će izgledati naša budućnost. Alate koji oni izrađuju postaju nam neophodni za život.

Gosti:

Stewart A. Baker - Steptoe & Johnson LLP partner

Carlos Dominguez - Cisco Senior Vice-President, Office of the Chairman and CEO

Caterina Fake - Flickr Co-Founder & Hunch Co-Founder

Jeong Kim - Bell Labs President

Nicholas Negroponte - One Laptop per Child Foundation Founder & Chairman (predstavili smo ga u intervjuu CNBCa - Hoće li fizičke knjige izumrijeti za 5.g.? [VIDEO])

Ashok Vemuri - Infosys Member of the Executive Council and Head of the Americas

Jeff Weiner - LinkedIn Chief Executive Officer

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju