Facebook je objavio novi redizajn za Facebook Pages koje od sada izgledaju nalik na novi dizajn profila, te uz njega dolaze i nove mogućnosti.

Vjerojatno jedan od najvećih zahtjeva koji su korisnici tražili od Facebooka jest mogućnost promjene kategorija Facebook Pages. Naime, jednom kada ste postavili stranicu i slučajno stavili krivu kategoriju, nije bilo načina kako promijeniti istu.

Danas, sa novim redizajnom stranica Facebook je omogućio promijenu kategorija pa tako možete sada kategorizirati vaše Facebook Pages.

Osim tih mogućnosti novi dizajn na lijevoj strani više nema dio sa informacijama o djelatnosti već od sada sadrži navigacijski bar, te broj fanova.

Desna strana profila također je promijenjena pa tako se tako tu nalaze administratori, te prijatelji koji su fanovi stranice i broj koliko je njihovih prijatelja fan stranice.

Na Facebook Pages od sada je moguće primati i obavijesti kada vaši fanovi likeaju nešto ili napišu komentar, možete vidjeti aktivnosti sa stranica kojih ste vi fan, te komentirati na druge stranice kao vlasnik Pagesa.

Uz pomoć novog dizajna, vrlo vjerojatno ćemo uskoro viđati nove i kreativne načine vlasnika Facebook Pagesa koji će uljepšati izgled stranice. Ostale novosti, mogućnosti i upute za izradu možete pogledati u PDF-u koji je Facebook objavio za preuzimanje.

Jeste li ažurirali vašu Facebook Page?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju