Facebook sa uključenim hrvatskim prijevodom poludio

Facebook sa uključenim hrvatskim prijevodom poludio. Ukoliko pogledate kod vaših zahtjeva za prijateljstvo, mogli biste ostati neugodno iznenađeni i vidjeti da se umjesto uobičajenog gumba 'Odbij' nalazi neprimjereni gumb 'Odjebi'.

Zimo Zimo Damjan Tomšić | 06.07.2011. / 20:46

Facebook sa uključenim hrvatskim prijevodom poludio

Ako imate uključeni hrvatski prijevod na svom Facebook profilu mogli biste ostati neugodno iznenađeni.

Naime, nije nam jasno kako si tako velika tvrtka kao što je Facebook može zaista dopustiti takav gaf.

Nismo sigurni što se događa, ali kod nekih korisnika Facebooka sa uključenim hrvatskim prijevodom se događaju čudne stvari.

Ukoliko pogledate kod vaših zahtjeva za prijateljstvo, mogli biste ostati neugodno iznenađeni i vidjeti da se umjesto uobičajenog gumba 'Odbij' nalazi neprimjereni gumb 'Odjebi'.

Jesmo  li mi zaista tako malo tržište da moramo ostati uvijek zanemareni i zakinuti za nove proizvode, a sada još moramo trpjeti i uvredljive riječi? Koliko dugo će nas Facebook tretirati kao korisnike drugog odnosno trećeg reda?

Ovo je od strane Facebooka zaista neprihvatljivo i neprofesionalno te se nadamo da će u budućnosti posvetiti više pažnje takvim stvarima da se one ne bi ponovile. Na ovoj dojavi zahvaljujemo našem čitatelju Nikoli R i u nastavku prilažemo sliku kao dokaz.

Vrlo vjerojatno se radi o prijevodu koji Facebook nudi korisnicima kako bi mu pomogli u prijevodu, a koji ste mogli primjetiti na sidebaru.

Da li i vi imate ovakav prijevod kod vašeg/vaših zahtjeva za prijateljstvo? Slobodno nam ispod članka ostavite komentar i vaše mišljenje na ovu temu, što vi mislite o tome?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti