Feedly Pro reader dostupan svima, besplatna inačica također bitno poboljšana

Aplikacija Feedly koja namjerava popuniti prazninu i zauzeti prostor nastalu gašenjem Google Readera objavljena je u pro verziji, koja je dostupna svima.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 27.08.2013. / 08:29

Feedly Pro reader dostupan svima, besplatna inačica također bitno poboljšana

Aplikacija Feedly koja namjerava popuniti prazninu i zauzeti prostor nastalu gašenjem Google Readera objavljena je u pro verziji, koja je dostupna svima.

Za pet američkih dolara mjesečno ili 45 dolara godišnje pretplate ljubitelji Feedly aplikacije dobijaju premium mogućnosti, kao što su pretraživanje vijesti, brzo i lako spremanje članaka na Evernote servis i prioritetnu korisničku podršku. Ovo je samo dio novih opcija, a zadovoljni će svakako biti i oni koji će koristiti besplatnu inačicu. Jer, ona u novom izdanju nudi sigurno pregledavanje putem HTTPS protokola i spremanje pojedinog članka lokalno, za kasnije "off-line" pregledavanje, što su do sada bile karakteristike pro verzije.

"Ovo je svakako važan korak i za Feedly i za korisnike, kojima želimo ponuditi što više inovacija i to u obje verzije", priopćili su iz tvrtke. Feedly se na tržištu pojavio s jasnom namjerom zauzimanja praznine nakon što je Google Reader otišao u povijest. Stoga su obećali konstantni razvoj, redovito uvođenje novih značajki, brzu i profesionalnu korisničku podršku... Hoće li i koliko u tome uspjeti, pokazati će vrijeme, ali za sada se drže obećanja. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti