Fintech elita u Zagrebu - konferencija Shift Money 2020 ide prema planu

z predavanja, sudionike konferencije očekuju i zanimljivi paneli, korisne radionice i mnoštvo drugih sadržaja.

Martina Čizmić | 02.12.2020. / 16:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena financijskim tehnologijama, održat će se prema planu - 7. i 8. prosinca 2020. u Zagrebu. 

Sve je spremno za dvodnevno događanje na kojem će profesionalci, poduzetnici i entuzijasti iz svijeta financijskih tehnologija moći uživati u predavanjima, panelima i drugim kvalitetnim sadržajima na najvišoj produkcijskoj razini. 

Legendarni Tim Draper, guverner HNB-a Boris Vujčić i osnivač Currencyclouda predvode listu predavača

Tim Draper, investitor s velikim iskustvom na globalnoj fintech pozornici, podijelit će sa sudionicima svoja razmišljanja o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije. O načinima na koje regulatorna tijela mogu pomiriti svoju ulogu s ubrzanom dinamikom razvoja rješenja iz svijeta financijskih tehnologija govorit će guverner HNB-a Boris Vujčić. Pred sudionicima konferencije svoja predavanja će održati suosnivač Currencyclouda Richard Arundel, zatim Vuk Vuković, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Oraclum Intelligence Systems, Dubravko Martinić iz Serengetija, predsjednica uprave Raiffeisen banke Liana Keserić, Michael Pötscher (Bitpanda), Łukasz Foks (Microsoft) i drugi ugledni akteri iz svijeta financija i tehnologije. Uz predavanja, sudionike konferencije očekuju i zanimljivi paneli, korisne radionice i mnoštvo drugih sadržaja.

Konferencija će se premijerno odvijati u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom, koji okuplja međunarodne lidere iz područja financija, poslovanja, javnog sektora i tehnologije i to pred više od 60.000 sudionika. Ukoliko se odlučite na kupnju virtualne ulaznice za Shift Money 2020 konferenciju, automatski ostvarujete pravo pristupa svim programskim sadržajima Singapore FinTech Festivala, uključujući predavanja, panele i radionice s više od 800 govornika i preko 240 sati relevantnih sadržaja.

Svoje "virtualno" mjesto možete pronaći ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti