Društvena mreža za dijeljenje lokacija -- Foursquare, pokrenula je novi program -- University Ambassador, kojim želi potaknuti studente na sudjelovanje u raznim aktivnostima.

Nakon tri mjeseca rada programa Foursquare on campus, ekipa iza ove društvene mreže dogovorila je partnerstvo sa preko 100 škola, te je otključano preko 25,000 badgeva. No na zahtjev mnogih korisnika ovaj se program od danas može primjeniti na sveučilištima diljem svijeta.

Pomoću ovog programa moguće je osvojiti badge koji vam može itekako dobro koristiti. Primjerice, otključavanjem restorana sveučilišta studeni mogu osvojiti razne popuste, možete pisati savjete vezane uz određeno mjesto koje studenti mogu pogledati checkiranjem na toj lokaciji, a koji mogu usmjeriti korisnika na neki događaj ili pružati nešto više informacija o samom sveučilištu.

Za korištenje morate kreirati stranicu sveučilišta na Foursquareu koja omogućuje studentima da ga prate. Osim toga moguće je zanimlijve lokacije podijeliti preko check-ina i tipsa na Twitteru ili Facebooku.

Zadnje vrijeme i u našoj regiji vidimo povećanje korisnika Foursquarea pa nas intesira koliko će studenata u našoj regiji koristiti Foursquare na sveučilištima? Pratite i ZIMO na Foursquareu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju