Gamersbook, društvena mreža za gamere u dva tjedna dobila je 12.000 novih članova

Gamersbook je društvena mreža pokrenuta u Hrvatskoj prije godinu dana, a trenutno broji preko 27.000 članova i jedina je ovakvog tipa u svijetu.

Zimo Zimo Zimo | 28.11.2011. / 19:25

Gamersbook, društvena mreža za gamere u dva tjedna dobila je 12.000 novih članova

Gamersbook je društvena mreža pokrenuta u Hrvatskoj, točnije Splitu, prije godinu dana, a trenutno broji preko 27.000 članova i jedina je ovakvog tipa u svijetu.

Ivan Marušić istaknuo je za ZIMO kako je samo godinu dana stara društvena mreža za gamere -- Gamersbook, u samo dva tjedna dobila 12.000 novih članova, te ih trenutno broji 27.000 uz svakodnevno tendenciju rasta.

Gamersbook svakog dana bilježi 10.000 jedinstvenih posjetitelja te između 75.000 - 100.000 pregleda stranice. Gamersbook nije samo portal za vijesti, to je također mjesto gdje ljudi mogu upoznati igrače i proizvođače igara, te koristiti ovu društvenu mrežu kako bi komunicirali sa prijateljima sa Facebooku, Twitteru i ostalim društvenim mrežama.

Pomoću Gamersbooka, vaši će prijatelji znati koje igre trenutno igrate te sve vezano uz njih kao što su informacije o provedenom vremenu u igri i slično. Stranica također radi po principu Wikipedije, pa tako svaki razvoj tim ili izdavač posjeduje svoj profil.

Ivan kaže da u svijetu nemaju konkurenciju iz razloga što je Gamersbook prvi portal koji je objedinio aspekte društvenih mreža, novosti i TV-a. 'Naši korisnici smatraju da smo to izveli na pravi način te uživaju u svim pogodnostima koje im sam Gamersbook nudi' nadodaje Ivan.

U suradnji sa developerima Gamersbook svakodnevno organizira nagradne igre čime korisnici dobivaju svoju nagradu, a developeri dobivaju povratnu informaciju od strane njihovih konzumenata kako bi igre napravili još boljima.

Ivan kaže kako im je fokus globalno tržište, pa tako nastoje privući gamere iz cijelog svijeta, a između ostalog u potrazi su za investitorima uz čiju će pomoć Gamersbook postati još bolja i jača društvena mreža.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti