Gearbest za sljedeći petak priprema veliku akciju

Jedan od najpopularnijih webshopova, kada su u pitanju gadgeti, sljedeći petak priprema veliku akciju.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.11.2016. / 12:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sljedeći petak, točnije 11. studenog, na Gearbestovom webshopu moći ćete kupiti kojekakve gadgete i tehnološke spravice po drastično sniženim cijenama.

Kako bi promovirali svoju akciju, Gearbest već sada ima promotivnu kampanju u kojoj možete osvojiti razne kupone, besplatne darove i neke stvari potpuno besplatno. U ponudi se može pronaći gotovo sve što možete zamisliti, od TV boxova, pametnih telefona, narukvica, laptopa, dronova, robota za čišćenje površina, naočale za virtualnu stvarnost, razne dodatke za bicikl poput svjetlećih žbica za kotače na biciklima, putne torbe, ruksake, vreće za spavanje, akcijske kamere, itd.

Iako smo ovdje nabrojali samo neke interesantne stvarčice, na njihovim stranicama može se pronaći još dosta toga. 

Odlična stvar je što možete osvojiti i besplatne stvari ako podijelite neke od linkova, te ukoliko netko kupi preko tog linka, vi ostvarujete novčani iznos koji možete potrošiti na njihovom webshopu, dakle sve što trebate jest podijeliti zanimljive linkove!

Sve u svemu, ovo je jedna hvalevrijedan akcija u kojoj možete, osim kupiti gadgete po sniženim cijenama, osvojiti i neke novčane iznose kako bi priuštili i sebi neku sitnicu. 

Više informacija o svemu možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti