GeForce gameri spremno dočekuju Battlefield V otvorenu betu

Battlefield V otvorena beta počinje 4. rujna za igrače koji su prednaručili igru, kao i Origin Access Premier, Origin Access Basic i EA Access pretplatnike.

Martina Čizmić | 30.08.2018. / 16:35

Battlefield V (Foto: Nvidia) (Foto: Nvidia)

NVIDIA je objavila najnovije Game Ready drivere za otvorenu beta verziju Battlefield V, koji će ujedno donijeti i novo gameplay iskustvo u naslovima F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade i Switchblade.

 

Uoči lansiranja pune verzije igre Battlefield V, koje je zakazano za 19. listopada, ljubitelji videoigara dobili su priliku zaigrati otvorenu beta verziju u kojoj ih očekuje conquest mode na dvije mape (Rotterdam i Arctic Fjord), kao i Grand Operations multiplayer iskustvo na Arctic Fjord mapi, u okviru čega će biti u prilici da zaigraju Airborne mode prvog dana, kao i Breakthrough mode drugog.

Battlefield V otvorena beta počinje 4. rujna za igrače koji su prednaručili igru, kao i Origin Access Premier, Origin Access Basic i EA Access pretplatnike. Nakon toga, beta postaje dostupna svim ostalim igračima 6. rujna. GeForce gameri na najnovije Game Ready drivere mogu računati već sada.

 

Battlefield V će biti jedna od prvih igara koja će imati poboljšanja koja donosi NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing tehnologija, na nedavno predstavljenim GeForce RTX karticama, koje će donijeti potpuno novi nivo stvarnosti u igru koja već izgleda fantastično.

 

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready driveri osiguravaju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do posljednje minute kako bi optimizirali performanse i gameplay iskustvo doveli na najviši mogući nivo. Kao dodatnu provjeru kvalitete, svi Game Ready driveri imaju i  WHQL Microsoftov certifikat.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti