Google i njegovi servisi nedostupni dijelu korisnika

Googleovi korisnici nisu mogli poslati e-mail ili podijeliti dokument zbog "tehničkih poteškoća".

Martina Čizmić | 12.09.2017. / 18:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Korisnici diljem svijeta, ali najviše oni u SAD-u i Velikoj Britaniji naišli su tijekom poslijepodneva na probleme u korištenju Googlea i njegovih servisa.

Ne samo da nisu mogli koristiti tražilicu, već se nisu mogli ulogirati ni u jedan od Googleovih servisa poput Gmaila, YouTubea, G Drivea i Google Mapsa.

Oni koji su se ipak uspjeli ulogirati nisu mogli poslati e-mail ili podijeliti dokument. Nekim se korisnicima pojavila obavijest kako je na njihovoj računalnoj mreži zabilježena sumnjiva aktivnost, dok se drugima javljala greška i molba da pokušaju kasnije.

Stranica DownDetector bilježi najviše prijava prekida u uslugama iz SAD-a, Indije, Velike Britanije, ali i iz Italije. Zasad Google i njegovi servisi funkcioniraju bez problema u Hrvatskoj.

Zanimljivo je kako istovremeno većina korisnika putem mobilnih aplikacija nije imala nikakvih problema s korištenjem Googleovih servisa.

Iako službeno nisu objavili što je problem i zašto su usluge bile nedostupne nekoliko sati, iz Googleove podrške potvrdili su da su svjesni problema te rade na njegovu otklanjanju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti