Google isporučio pametni telefon Pixel 2 XL bez operativnog sustava?!

Nakon problema sa zaslonom pojavio se još jedan poprilično čudan problem s uređajem Google Pixel 2 XL.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 03.11.2017. / 07:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Google Pixel 2 XL je, nema apsolutno nikakve sumnje, izvanredan pametni telefon, s tom ocjenom slažu se gotovo svi. No, u današnjem ekstremno žestokom ritmu, kada se na svim poljima vode borbe za poziciju na tržištu postalo je gotovo normalno da i najbolji imaju problema. Tako je potvrđeno kako za sada nepoznati broj smartphonea Google Pixel 2 XL ima problema sa zaslonom, o čemu smo nedavno pisali. To, naravno, ne mijenja konačni dojam i ocjenu izvrsnosti koju je dobio ovaj uređaj. Uostalom, Google je poručio da će se burn-in defekt riješiti nadogradnjom softvera.

Sada se, barem ako je vjerovati jednom od korisnika koji se oglasio na Redditu, pojavio još jedan, sasvim neuobičajen, endemski problem s najnovijim Googleovim uređajem. Naime, navedeni korisnik tvrdi kako je nakon kupovine dobio Google Pixel 2 XL – bez instaliranog operativnog sustava! Kao navodni dokaz priložio je i fotografiju, a nakon njegove objave krenula je, očekivano, žestoka rasprava.

I dok jedni tvrde kako je riječ o lažnoj objavi, pojavila se informacija kako ovo nije usamljen slučaj, jer je Google navodno još nekim korisnicima poslao uređaje na kojima nedostaje predinstalirani Android.

Ipak, u posljednjoj objavi na Redditu glavni lik ove priče tvrdi kako je Google zamijenio uređaj pa je tako navodno dobio novi, funkcionalni Google Pixel 2 XL, a kao svojevrsnu nadoknadu i poklon-karticu za korištenje na Google Playu. S portala The Next Web, koji prenio ovu neobičnu priču, poslali su upit Googleu, a jedini odgovor koji su dobili bio je uobličen u rečenicu “istražujemo o čemu bi se moglo raditi”. Narednih dana trebali bismo saznati je li ovo lažna objava ili se doista dogodilo da je Google isporučio uređaj bez Androida.

Something is missing here.. Pixel 2 XL

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti