Do sada, ukoliko ste htjeli pozvati korisnike na Google Plus, morali ste upisivati mail svakog korisnika zasebno, nakon čega je isti primo obavijest.

No, Google je objavio novi sistem pozivnica na Google Plus, pa tako od sada možete objaviti link, koji vam se prikazuje nakon što kliknete na 'invite' i time se korisnici mogu sami prijaviti putem bilo koje mreže.

Dakle, URL Googlea omogućuje pozivanje do 150 korisnika sa bilo koje društvene mreže, jednostavnom objavom URL-a, a sistem će vam sam prikazati koliko vam je preostalo pozivnica nakon što link postane neaktivan.

Iako još uvijek Google Plus nije otvoren za sve, ovim bi načinom mreža mogla dobiti značajan broj novih korisnika radi lakoće pozivanja istih. No ono što se najviše očekuje od Plusa su profili stranica za brandove i poduzeća o kojima za sada nema informacija kada bi ih mogli početi koristiti, no vrlo vjerojatno će servis postati dostupan za sve.

Također, do sada je postajalo nekoliko načina kako prijatelje sa Facebook pozvati na Google Plus, no niti jedan nije službeno objavljen niti od strane Facebook niti od strane Google, koji svakim danom postaju sve veći protivnici.

A da su Facebook i Google sve veći protivnici idu u prilog i posljednje informacije izašle iz Facebooka u kojem su zaposlenici pod tzv. 'lockdownom', odnosno taj naziv nosi vrijeme kada se žestoko radi na novim značajkama i proizvodima, a što je vjerojatno razlog ogroman rast Google Plusa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju