Hack it! hackathon traži najbolje komunikacijsko tehnološko rješenje budućnosti

Traži se rješenje iz područja immersive communication, a glavna je nagrada 30.000 kuna te ulazak u hub:raum start-up akcelerator.

Martina Čizmić | 06.09.2017. / 15:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatski Telekom i hub:raum Deutsche Telekoma, u suradnji s ostalim partnerima otvaraju prijave na svoj, drugi po redu Hack it! hackathon. Radi se o 24-satnom intenzivnom radu za inovativne programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koje žele realizirati nova kreativna rješenja za suvremenu komunikaciju u digitalnom svijetu.

HT-ov hackathon kompleksnošću postavljene teme i snažnom konkurencijom već se prve godine pokazao kao jedan od najzahtjevnijih hackathona u regiji, uz podršku hub:rauma koji je u stalnoj potrazi za inovativnim tehnološkim rješenjima. Posebni je partner Hack it!-a Microsoft, čiji će stručnjaci biti mentori sudionicima, a na događaju će predstaviti i svoja različita tehnološka rješenja.

Ovogodišnji Hack it! hackathon, zakazan za 28. i 29. listopad, osim prijavljenih timova ugostit će preko 130 stručnjaka, mentora te ostalih gostiju iz startup-zajednice. Od prijavljenih se očekuje 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija uz pomoć vrhunskih stručnjaka, a rad koji ponudi najbolje rješenje osvaja nagradu u iznosu od 30.000 kuna, mogućnost realizacije svoje ideje u sklopu hub:raum start-up akceleratora Deutsche Telekoma te druge bogate nagrade partnera.

Hack it! hackathon dio je šireg projekta STEM HUB Hrvatskog Telekoma, u suradnji s Core Communication Product Marketing EU timom iz Bonna i Zagreba i pravo je mjesto za sve one koji žele poticati razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici.

Zainteresirani se mogu prijaviti, od 5. rujna do 8. listopada, na službenoj stranici hackathona.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti