Nakon što je AOL kupio TechCrunch, Engadget i Huffington Post, hoće li sljedeći na redu biti Mashable, blog na kojeg je AOL već bacio oko prošle godine?

Naime, nakon što je CEO Mashablea Pete Cashmore objavio na Twitteru da Mashable sutra objavljuje veliku novost, cijela priča potaknula me na istraživanje glede ovog događanja.

Još prošle godine riječi je bilo o prodaji najpopularnijeg bloga za društvene mreže Mashablea AOL-u koju je prvi na svom Twitteru objavio Robert Scoble -- poznati američki tech bloger, a cijelu priču prenesao je Gawker. Ipak,  priča je pala u vodu pošto od akvizicje kasnije nije bilo riječi.

Nakon tih nekoliko natuknica pomislio sam da će neki blog napisati o čemu je to Cashmore tajanstvno tweetao, no priče nema niodkuda.

Da bi cijela priča bila zanimljivija, sat vremena nakon Cashmoreovog Tweeta, osvanuo je i tweet Ben Parra(@benparr) -- urednika i dopisnika Mashablea, koji je napisao kako je Mashable zaposlio novu autoricu  -- Lauren Drell (@drelly), kojoj je na LinkedIn profilu mjesto zaposlenja novinar u AOL-u.

Što se to skriva u Mashableu ne znamo, no sudeći prema Cashmoreu sutra je za njih veliki dan. Hoće li se Mashable pridružiti obitelji AOL, ili je nešto drugo na posrijedi vidjet ćemo sutra. Što vi mislite?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju