Robusnih uređaja danas već ima dosta na tržištu, a jedan od njih je i Homtom-ov HT20, Android uređaj s 4.7 inčnim zaslonom koji je izrađen tako da je otporan na udarce, prašinu i zahvaljujući IP68 otporan na vodu.

Za one koje više interesiraju tehničke karakteristike, HT20 dolazi s četverojezgrenim procesorom na 1.3GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 64GB. Također, uređaj ima Gorilla staklo što znači da je otporan na bilo kakve ogrebotine. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se 13MP kamera s autofokusom i LED bljeskalicom, te čitač otisaka prstiju, dok se na prednjoj strani nalazi kamera od 5MP.

Uređaj podržava dual SIM, tako da možete koristiti dvije kartice, primjerice jednu poslovnu i jednu privatnu. Što se tiče baterije, HT20 ima ugrađenu 3500mAh snažnu bateriju s ultra efektivnim save modeom, te prema kompaniji može izdržati prilično dugo na jednom punjenju, no nigdje nije navedeno koliko je to dugo.

Iako je cijena u slobodnoj prodaji 129 dolara, HT20 se u pretprodaji može kupiti za 100 dolara, pa ako vam treba neki robusniji uređaj poput ovog, mislimo da je ovo sasvim dobra prilika.