HomTom HT20, robusni pametni telefon za ekstremaše

Bilo da se bavite planinarenjem, raftingom ili bilo kojim drugim ekstremnim sportom, vjerojatno trebate nešto robusno.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.09.2016. / 08:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Robusnih uređaja danas već ima dosta na tržištu, a jedan od njih je i Homtom-ov HT20, Android uređaj s 4.7 inčnim zaslonom koji je izrađen tako da je otporan na udarce, prašinu i zahvaljujući IP68 otporan na vodu.

Za one koje više interesiraju tehničke karakteristike, HT20 dolazi s četverojezgrenim procesorom na 1.3GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 64GB. Također, uređaj ima Gorilla staklo što znači da je otporan na bilo kakve ogrebotine. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se 13MP kamera s autofokusom i LED bljeskalicom, te čitač otisaka prstiju, dok se na prednjoj strani nalazi kamera od 5MP.

Uređaj podržava dual SIM, tako da možete koristiti dvije kartice, primjerice jednu poslovnu i jednu privatnu. Što se tiče baterije, HT20 ima ugrađenu 3500mAh snažnu bateriju s ultra efektivnim save modeom, te prema kompaniji može izdržati prilično dugo na jednom punjenju, no nigdje nije navedeno koliko je to dugo.

Iako je cijena u slobodnoj prodaji 129 dolara, HT20 se u pretprodaji može kupiti za 100 dolara, pa ako vam treba neki robusniji uređaj poput ovog, mislimo da je ovo sasvim dobra prilika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti