Honor budi maštu modno osviještenim pametnim telefonom

Honor je produbio svoju suradnju s Moschinom i tako pretvorio pametni telefon u privlačan modni dodatak.

Martina Čizmić | 26.04.2019. / 09:47

Honor 20 i Moschino (Foto: Honor)

Pametni telefon više nije samo visokotehnološki uređaj bez kojeg ne možemo zamisliti ni jedan dan, a kamoli sat. On postaje i modni dodatak koji s ponosom pokazujemo.

Tako bismo ukratko mogli opisati suradnju između Honora i talijanske luksuzne modne kuće Moschino.

Nakon što su svoju suradnju predstavili na pametnom telefonu Honor View 20 i izmamili uzdahe brojnih influencera i modno osvještenih korisnika u publici, suradnja je dodatno produbljena.

Honor je u Parizu predstavio cijelu paletu proizvoda (Foto:Zimo) Honor u Parizu i službeno predstavio novi flagship pametni telefon View20, ali i mnogo više

Dok je Moschino za View 20 imao samo ograničen utjecaj na dizajn (kreirali su posebnu maskicu i odabrali karakteristično crvenu boju), za novi Honor 20 Moschinovi dizajneri odabrali su boju, materijal i završnu obradu na stražnjoj strani telefona.

No to nije sve. Moschino je osmislio i posebnu torbicu za pametni telefon (ali i izlaske), koja će očarati većinu žena. Baš kao i kod Honora 20, torbica je žive crvene boje s metalnim remenom. Stvorena za privlačenje pogleda.

Honor 20 i Moschino (Foto: Honor)

Prve fotografije samog uređaja koje su službeno objavljene iz Honora ne otkrivaju puno o samom telefonu. Čini se da je kamera "skrivena" ispod ekrana, a činjenica da je u najavi spomenut broj četiri naznačuje kako bi na stražnjoj strani uređaja mogle biti još tri kamere.

S obzirom na to da je Honor s View 20 predstavio kameru od 48 megapiksela, pretpostavka je da će novi uređaj imati još bolje performanse.

Što još novi Honor 20 skriva ispod žarko crvene površine, saznat ćemo 21. svibnja u Londonu, kad će Honor održati svjetsku premijeru svog novog pametnog telefona. Ovo je ujedno prvi put da će Honor održati premijeru svog pametnog telefona izvan Kine.

I Zimo će biti tamo i donijeti vam najnovije vijesti vezane za Honor 20.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti