Čudo sa šest kamera, umjetnom inteligencijom i MagicSlide zaslonom

Velik broj futurističkih tehnoloških značajki čine ovaj telefon veoma ozbiljnim kandidatom za najbolji telefon godine.

Martina Čizmić | 01.11.2018. / 08:58

Honor Magic2 (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Honor Magic2 novo čudo inženjeringa iz Huaweia, službeno je predstavljen  u Pekingu i podiže pametne telefone na potpuno novu razinu.

Velik broj futurističkih tehnoloških značajki čine ovaj telefon veoma ozbiljnim kandidatom za najbolji telefon godine. Prvi na svijetu donosi Full-View zaslon s kliznim mehanizmom Magic Slide koji prekriva gotovo 100 % prednje površine uređaja, procesor nove generacije Kirin 980 pruža veću inteligenciju i AI procesorsku moć, a YOYO virtualni asistent za pametan život dolazi sa sposobnošću čitanja misli i strojnog učenja te čak šest kamera ojačanih umjetnom inteligencijom.

Magic Slide Full-View zaslon i nova generacija umjetne inteligencije

Full-View zaslon i klizni mehanizam Magic Slide pruža nov korisnički doživljaj 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez "zubića". Prednji dio pametnog telefona je gotovo u potpunosti prekriven zaslonom koji u sebi ima optičku tehnologiju prepoznavanja otiska prsta.

Honor Magic2 pokreće procesor Kirin 980, prvi dvojezgreni NPU procesor na svijetu.

Postigavši 4.556 bodova na ocjenjivanju performansi umjetne inteligencije, YOYO je bit AI sustava Honora Magic2, Magic UI. Opremljen računalnim vidom, obradom prirodnih jezika, mogućnostima strojnog učenja, kao i sustavima odlučivanja i preporuka, YOYO neprestano uči i napreduje tijekom vremena. Može identificirati, učiti, razmišljati i poboljšati.

Fotografije kao nikada do sada sa šest AI kamera

Sa svoje tri stražnje kamere razlučivosti 24MP i izuzetno širokim kutom od 17mm i tri prednje kamere na izvlačenje razlučivosti 16MP, Honor Magic2 pruža novo iskustvo u fotografiranju. Stražnja AI kamera automatski retušira fotografije finim podešavanjem parametara, dok prednja kamera na izvlačenje također koristi 3D prepoznavanje lica visoke razine i značajke portretnog osvjetljenja, stvarajući umjetničke selfije s odličnim efektima uljepšavanja i pozadinskog zamućenja (bokeh).

Za očuvanje performansi brine se rashladna tehnologija na bazi grafena, a za uvijek napunjenu bateriju Supercharge tehnologija brzog punjenja od 40W s certifikatom tvrtke TÜV Rheinland. Honor Magic2 može se pohvaliti i 3D bioničnim svjetlosnim detektorom, prvim na svijetu Dual SIM Dual VoLTE, prvim na svijetu dvofrekvencijskim GPS-om te impresivnom Wi-Fi brzinom preuzimanja od 1,7 Gbps.

Honor Magic2 dostupan je u Kini na predbilježbu od sada do 5. studenog na stranicama Vmall, JD, Tmall, Suning, YHD i GOME, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni počevši od 3.799 RMB (oko 3600 kuna). Službena prodaja u Kini započet će od 6. studenog.

Honor je također predstavio HONOR WATCH, svoj prvi flagship pametni sat opremljen s 1,2-inčnim AMOLED okruglim zaslonom osjetljivim na dodir i dvostranim remenom. Uz prvu u industriji arhitekturu dvojnog čipseta, ovaj pametni sat traje sedam dana na jednom punjenju i podržava funkcije poput praćenja brzine otkucaja srca u stvarnom vremenu, preciznog navigiranja i praćenja zdravlja. Globalno predstavljanje ovog gadgeta planirano je za siječanj 2019.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti