HP nastavlja redefinirati pametni ispis s dva pisača s visokim kapacitetom ispisa: pisač HP Neverstop Laser dizajniran je za vlasnike malih tvrtki na novim tržištima. HP Neverstop Laser inovativni je pisač s brzim punjenjem koji poduzetnicima omogućuje uštedu vremena i koji ima jedinstven sustav punjenja tonera, u kojem zamjena tonera traje tek nekoliko sekundi, vlasnicima malih tvrtki omogućuje vođenje poslovnih procesa uz uštedu vremena i novca na ispisu. 

"U najnovijem globalnom istraživanju utvrđeno je da gotovo 75 % vlasnika malih tvrtki u Europi treba pisač koji se jednostavno postavlja i održava“, izjavila je Sara Majkić, voditeljica karegorije pisača i ispisnih rješenja za Adriatic regiju. "HP Neverstop Laser eliminira prekide u radu zahvaljujući inovacijama i integraciji digitanih tehnologija kako bi poduzetnici mogli pretočiti svoju strast u uspješno poslovanje."

HP Neverstop Laser odlikuje se održivim dizajnom s više od 25 % reciklirane plastike, dok je komplet za umetanje tonera izrađen od 75 % reciklirane plastike.

Ključne značajke uključuju:
- Ispis 5.000 stranica bez prekida
- Ispis 5.000 stranica koje dolaze u pakiranju, gotovo bez ikakvih prekida, za ispis velike količine stranica
- Jednostavno umetanje tonera za nekoliko sekundi
- Revolucionarni sustav punjenja omogućuje brzo i jednostavno umetanje tonera za 15 sekundi
- Originalna HP-ova kvaliteta uz nevjerojatnu uštedu
- Originalna HP-ova kvaliteta i pouzdan ispis uz 80 % uštede3 na HP-ovom originalnom toneru
- Povezivanje i mobilnost
- Jednostavno skeniranje i ispis s mobilnih uređaja pomoću vrhunske aplikacije HP Smart

HP Neverstop Laser bit će dostupan na tržištu Republike Hrvatske krajem srpnja 2019. po cijeni od 1.899 HRK s uključenim PDV-om.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju