Hrvatska IT tvrtka proglašena jednom od 20 najboljih web development tvrtki u svijetu

U Q-u su posebno ponosni na ovo priznanje jer je ono rezultat zadovoljstva njihovih klijenata.

Martina Čizmić | 27.10.2020. / 13:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatska IT tvrtka Q proglašena je jednom od 20 najboljih svjetskih web development tvrtki i jednom od 10 najboljih u Europi, prema ocjeni svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT tvrtki, Clutch. 

Ponosni smo što je Clutch, kao najpoznatija svjetska platforma za rangiranje IT tvrtki, prepoznao Q kao jednu od najboljih agencija u Europi. Čak 9 od 10 najvećih klijenata Q-a su vodeće svjetske tvrtke u svojim industrijama. Ovo je velika potvrda cijelom timu i poticaj da projekte na kojima radimo podignemo na još višu razinu, naglasio je CEO Filip Ljubić.  

Ovo priznanje, ističu iz Q-u, kruna je rezultata u posljednjih šest mjeseci. Naime, unatoč pandemiji koronavirusa, zabilježili su 50 posto veće prihode nego u istom razdoblju prošle godine. 

Tijekom razdoblja COVID-a nismo željeli rezati troškove. Dapače, već smo u prvom valu zaposlili dodatne ljude u prodaji i komunikacijama te se odlučili globalno fokusirati na industrije koje nisu zahvaćene krizom poput medicine i farmacije, a danas imamo šest klijenata iz tog brzorastućeg sektora, objašnjava Ljubić poteze koji su doveli do proširenja poslovanja i novih priznanja.

Podsjetimo, Clutch svake godine radi popis najboljih tvrtki prema zadovoljstvu klijenata. Clutch obavlja analize, kontaktira klijente, izrađuje ankete, kako bi dobili što točnije rezultate odnosno stavove klijenata o tvrtki s kojom surađuju. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti