Hrvatska mobilna igra WormUp! na Kickstarteru

Ovih dana na Kickstarteru je osvanuo još jedan hrvatski projekt. Dvojac mladih i ambicioznih studenata Dino Musliu i Irina Rinkovec usred su prikupljanja novaca za njihovu mobilnu igru WormUp!.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.03.2015. / 07:31

Hrvatska mobilna igra WormUp! na Kickstarteru

Ovih dana na Kickstarteru je osvanuo još jedan hrvatski projekt. Dvojac mladih i ambicioznih studenata Dino Musliu i Irina Rinkovec usred su prikupljanja novaca za njihovu mobilnu igru WormUp!. U vrijeme pisanja ovog članka imaju prikupljeno $152 od potrebnih $289. 

Započeli su ovu Kickstarter kampanju da prikupe dovoljno novaca za registriranje na App Store servisu, kupnju glazbe za igru te da se pobrinu za još nekoliko drugih sitnica. 

Igra je blizu završetka izrade te joj samo nedostaju određeni finalni detalji. Programerski dio je izveo Dino Musliu dok je za dizajn zaslužna Irina Rinkovec.

Do kraja kampanje ostalo je još desetak dana te ovim putem skrećemo pozornost svim fanovima mobilnih igara te gamerima općenito da podrže ovaj projekt te prošire riječ putem društvenih mreža da ova igra uspije doživjeti uspješnu Kickstarter kampanju te izlazak na tržište.

Podržite mlade kreativce na Kickstarteru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti