Hrvatska tvrtka Ultrax Technologies dogovorila partnerstvo s prestižnom poslovnom školom američkog sveučilišta

MBA Studenti Mendoza Business School Sveučilišta Notre Dame surađivat će s Ultrax Technologies tijekom programa Grow Irish.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.03.2024. / 11:35

Ultrax Technologies (Foto: Ultrax Technologies)

Hrvatska kompanija Ultrax Technologies razvila je platformu za praćenje sportskih performansi namijenjenu širokom spektru korisnika, od amaterskih sportova i fitness zajednice pa do elitnih klubova. Platforma integrira poslovnu inteligenciju, znanje trenera te stručnost sportske znanosti te, putem korisnih podataka o sportašima, optimizira sportske rezultate i utječe na informirano donošenje odluka.

Piklean tim Prvo takvo rješenje u svijetu: Hrvatski startup otvorio automatiziranu poslovnicu za najam alata

Kompanija je aktivna u širenju svoje globalne vidljivosti, uključujući i na tržištu SAD-a, a nedavno su dogovorili suradnju s poslovnom školom Mendoza Sveučilišta Notre Dame u sklopu programa Grow Irish. Ovo jednotjedno vrhunsko obrazovanje, koje se održava dva puta godišnje sredinom listopada i sredinom ožujka, nudi studentima priliku da se uključe u iskustva učenja izvan kampusa, primjenjujući svoje znanje iz učionice na scenarije iz stvarnog svijeta. U slučaju suradnje Notrea Damea i Ultrax Technologiesa, studenti će dobiti praktično iskustvo i mentorstvo, kao i priliku da doprinesu Ultraxu kao poslovnom partneru. Ultrax Technologies dobio je prestižno priznanje kao najtraženiji program na Sveučilištu Notre Dame i privukao značajni interes

Ovo partnerstvo ne samo da omogućuje našim studentima da primijene svoje vještine u stvarnom okruženju, već također pridonosi Ultraxovoj viziji revolucionarnog praćenja sportskih performansi. Vjerujemo u moć obrazovanja za 'Razvoj dobra u poslovanju', a ova suradnja je primjer našoj predanost toj misiji, komentirala je Lara Brian, pomoćnica direktora za iskustveno učenje na Mendoza Business School.

Marko Sukreški, CEO Ultrax Technologies izrazio je oduševljenje suradnjom, navodeći potencijal za inovativna rješenja i usklađivanje vrijednosti između njihove tvrtke i Mendoza Business School.

3Dtech tim Domaći startup razvio novu tehnologiju kojom uvode revoluciju u svijet ortodoncije

Program Grow Irish nastavlja biti platforma za transformativna obrazovna iskustva, spajajući akademsku zajednicu i industriju kako bi oblikovali budućnost poslovanja. Dok studenti uranjaju u projekte iz stvarnog svijeta, oni ne samo da pridonose uspjehu partnerskih organizacija, već i sazrijevaju kao široko obrazovani poslovni profesionalci.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti