Hrvatski brand pametnih telefona Noa dogovorio suradnju s Kinezima

NOA i Coosea zajednički će sudjelovati na razvoju najnovijih tehnologija koje će implementirati u NOA televizore, pametne telefone i tablete te Noaline gadgete s AI funkcijom.

Martina Čizmić | 14.08.2018. / 07:01

Predstavnci tvrtke Hangar 18 u Kini (Foto: Hangar 18) (Foto: Hangar 18)

Koprivnička tvrtka Hangar 18 pohvalila se novim partnerstvom u dalekoj Kini koje bi trebalo rezultirati još naprednijim opcijama njihovih pametnih telefona marke Noa.

Kako su istaknuli, ova strateška suradnja osigurat će "pristup novim tehnologijama kao i sigurnost tj. kvaliteta nabave komponenti i dijelova za NOA pametne telefone".

Kupci dobivaju sigurnost u kvaliteti i ono što NOA propagira godinama "affordable premium" koncept što znači pristup novim trendovima odmah iza i do nekoliko puta skupljih A brandova (iPhone, Samsung, Huawei). Noa kao što znamo diže razinu kvalitete i supporta korIsnicima kroz kvalitetu, tehnologiju i "user experience" , pritom za razliku od drugih, cijene proizvoda ostaju iste, rekao je za ZIMO voditelj marketinga, Mario Pintar.

 

Istaknuo je kako je njihova vizija "biti lider u B segmentu mobilne industrije" te da "korisnicima daju najbolji uređaj kada se gleda omjer cijene i dobivene kvalitete".

NOA i Coosea zajednički će sudjelovati na razvoju najnovijih tehnologija koje će implementirati u NOA televizore, pametne telefone i tablete te Noaline gadgete s AI funkcijom.

Proizvodnja pametnih telefona (Foto: Hangar 18) (Foto: Hangar 18)

Iz Hangar 18 naglašavaju kako je sporazum o strateškoj suradnji između Noa-e i Cossea Grupe potpisan u novoizgrađenom industrijskom parku, Intelligent Terminal. Radi se o modernoj telekomunikacijskoj i istraživačkoj zoni ukupne površine od 211 hektara s kompleksima površine 160.000 metra kvadratnih. Otvoreno je više od 5.000 radnih mjesta s brojnim ekspertnim timovima čime su osigurana prilagođena softverska i hardverska rješenja ovisno o potrebama klijenta.

Coosea Group Co. Ltd vodeći je proizvođač matičnih ploča i drugih komponenata za pametne uređaje. Surađuje s više od 30 različitih zemalja te je strateški partner tvrtke MediaTek Inc. i Samsung Electronics.

Najavljeno je i otvaranje Instituta Yibin u Lingang razvojnoj zoni koji će se sastojati od opsežne istraživačke i proizvodne baze. U Institutu će biti smješten istraživačkim tim od 300 eksperata i centar za testiranje od 200 zaposlenih.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti