Postanite fan na Facebooku ako već niste!

O Yoolodu smo već ranije pisali, a prisjetimo se kako se radi o hrvatskom startupu s velikim potencijalnom, te idejom da ljudima približi svijet.

Kada kažem približi svijet, pod time mislim POV (Point of View), nešto nalik Google Glass no s drugačijim mogućnostima i drugačijim načinom zarade. Za one manje upoznate, Tech Wildcatters je specijalizirani B2B i/ili B2B2C akcelerator u svijetu te je ove godine objavio najveći program od 14 startupa koji će svoje ideje pitchati pred investitorima.

Tih 14 timova odabrani su za tromjesečni akcelerator program gdje će se fokusirati na razvoj proizvoda ili usluga, unaprjeđivanje biznis modela, te naravno na investicije. Ove kompanije će zajedno živjeti svih tri mjeseca zajedno u posebno prostoru namijenjenom samo njima.

Ovaj akcelerator ima prednost nad drugima što je direktno povezan s kompanijama iz Fortune 500, te je mjesto gdje se stvara nova sfera poduzetništva. Prema nekim informacijama, upravo je Texas nova meka za startupe, te sve više privlači pozornost investitora.

Hrvatski startup Yoolod ušao u program Tech Wildcatters-a, B2B akceleratora u Texasu

“Osim investicije koju smo već osigurali 25.000 dolara + 200.000 opcije” convertible note”, a cilj je 22. svibnja na demo day-u pitchati pred nekih 400-500 investitora i tako doći do prve ozbiljnije investicije.” — istaknuo mi je u mailu Vedran Vukman, pokretač Yooloda, te dodao “mogu se pohvaliti da su do sada svi mentori na koje smo dosad naišli, a i neki investitori, zbilja oduševljeni našom idejom tj. Yoolod servisom.”

Osim što šire poslovanje po svijetu, Yoolod je već dogovorio domaći događaj, pa će tako početkom travnja nuditi koncept “Pogledaj auto iz svoje fotelje, pitaj prodavača što te zanima”, odnosno avatari će sjediti u automobili, a vi ćete iz udobne fotelje moći razgledati automobil naredbama avataru.

Na našem portalu ćete i dalje moći pratiti priču o Yoolodu, te saznati novosti iz svjetski poznatog akceleratora. Možda vas upravo to potakne da i vi odlučite svoju ideju predstaviti jednom od ovih akceleratora te time ubrzati svoj proces do lansiranja proizvoda na svjetsko tržište.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju