HTC napokon uspio poboljšati proizvodnju HTC One mobitela

Od samog predstavljanja, HTC se bori s proizvodnjom svog high-end mobitela. Iako je mobitel predstavljen još u ožujku, tvrtka još uvijek nije u stanju isporučiti velike količine uređaja.

Zimo Zimo Gost post | 17.04.2013. / 11:18

HTC napokon uspio poboljšati proizvodnju HTC One mobitela

Od samog predstavljanja, HTC se bori s proizvodnjom svog high-end mobitela. Iako je mobitel predstavljen još u ožujku, tvrtka još uvijek nije u stanju isporučiti velike količine uređaja. Srećom, prema trenutnim glasinama proizvodnja HTC One uređaja se poboljšava i trebali bi vidjeti nove isporuke 24. travnja.

U zadnje vrijeme, HTC je u velikim problemima zbog čega je objavio najgori prihod ikad u posljednjem tromjesečju 2013. te je rekao kako je glavni razlog tomu problemi s HTC One mobitelom. Zbog problema s proizvodnjom, HTC je do sada uspio prodati svega 300.000 HTC One uređaja.

Međutim, ovo neće trajati dugo jer se proizvodnja uvelike poboljšala te bi to ujedno trebalo i povećati dobit. Prema prognozama analitičara, te promjene će također poboljšati prihode tvrtke za čak 50%.

U razgovoru s Focus Taiwan News Channel, analitičar J.P. Morgan Securities je  rekao da je proizvodnja ultrapiksel kamere poboljšana i tijekom sljedećih nekoliko mjeseci vidjet ćemo bolju dostupnost uređaja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti