HTC priprema HTC One uređaj za srednji segment

Nakon što je HTC napokon počeo isporučivati ​​HTC One smartphone, počele su glasine da tvrtka radi na HTC One mobitelu za srednji segment

Zimo Zimo Gost post | 25.04.2013. / 14:33

HTC priprema HTC One uređaj za srednji segment

Nakon što je HTC napokon počeo isporučivati ​​HTC One smartphone, počele su glasine da tvrtka radi na HTC One mobitelu za srednji segment. Prema glasinama, HTC M4 je mobitel koji bi trebao predstavljati srednji segment te bi se trebao natjecati s nadolazećim Samsung Galaxy S4 Mini mobitelom.

Premda je HTC imao težak početak s HTC One uređajem, napokon možemo vidjeti poboljšanja u dostupnosti i samoj proizvodnji. Srećom, to nije spriječilo tvrtku da pripremi još jedan uređaj koji će biti jeftini HTC One. Prema DigiTimesu, HTC će koristiti vrlo slično kućište za M4 kao što koristi u HTC One mobitelu.

U izvješću se također navodi da je Catcher Technology postao ekskluzivni dobavljač metalnog kućišta. Ostatak specifikacija su 4,3-inčni 720p HD zaslon, 1.2 GHz Snapdragon 400 SoC, 16 GB prostora za pohranu i 1 GB RAM-a. Tvrtka će također koristiti "UltraPixel" stražnju kamera koja se može naći na top modelu, kao i Android 4.2.2 Jelly Bean s HTC Sense 5 korisničko sučelje.

Datum izlaska HTC M4 je negdje u lipnju 2013. sa svjetskom dostupnošću tijekom trećeg tromjesečja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti