HTC priprema novu Ocean seriju telefona

Revolucionarni uređaji koji bi jednog dana mogli postati i komercijalno dostupni.

Monika Nožić Monika Nožinić | 26.09.2016. / 11:42

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je nedavno "slučajno" objavljen video u kojem je predstavljen koncept pametnog telefona pod nazivom HTC Ocean, nagađalo se da je riječ o uređaju koji možda nikada neće ugledati svjetlo dana. No, to se sada promijenilo jer tvit koji je objavio

Codenames

OCEAN MASTER
OCEAN NOTE
OCEAN SMART
https://t.co/r4FY9I0Ske

— LlabTooFeR (@LlabTooFeR) 21. rujna 2016. ">@LlabTooFeR pokazuje da je telefon zaista u izradi. U tvitu se poručuje da postoji najmanje tri telefona koja će ući u HTC Ocean seriju, a to su telefoni koji će nositi nazive HTC Ocean Master, Ocean Note i Ocean Smart.

 

U ovom trenutku nije sigurno predstavlja li Ocean novo ime za postojeću HTC-ovu liniju telefona ili predstavlja novu liniju uređaja kao što je Desire. Za sada nema informacija po čemu će se razlikovati tri Ocean telefona, ali je pretpostavka da je u pitanju hardver. Također, nije poznato ni kada će telefoni biti predstavljeni, ali ako se zna da HTC radi i na Google-ovim Pixel i Pixel XL telefonima, onda je pretpostavka da to neće biti uskoro. U svakom slučaju, riječ je o revolucionarnim uređajima koji bi jednog dana mogli postati i komercijalno dostupni.

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti