HTC uskoro objavljuje tablet Flyer [RUMOR]

Ako je vjeroavati glasinama, HTC bi uskoro mogao objaviti tri tableta u prvoj polovici tekuće godine, sa ožujkom kao početkom prodaje.

Zimo Zimo Zimo | 20.01.2011. / 08:50

HTC uskoro objavljuje tablet Flyer [RUMOR]

Ako je vjerovati glasinama, HTC bi uskoro mogao objaviti tri tableta u prvoj polovici tekuće godine, sa ožujkom kao početkom prodaje.

Imena Flyer, prvi model tableta iz HTC-a po navodima digitimes.com portala, tablet će izgledati kao veća inačica HTC Desire smartphonea, i pogonit će ga Android 2.3 operativni sistem.

Tablet Flyer prodavat će se preko telekomunikacijskih partnera kako bi povećali prodaju istih prije nego RIM objavio svoj tablet PlayBook u ožujku, te Motorola svoj Xoom u travnju.

Korisnici će moći nadograditi operativni sistem Android 3.0 (Honeycomb) čim isti bude dostupan. Na ostalim tržištima Flyer će biti dostupan u drugom kvartalu 2011. godine. Ostala dva tableta, sa još uvijek nepoznatim imenima i karakteristikama, objavit će se u lipnju i na sebi će već imati Android 3.0.

Izgleda kako je izostanak HTC-a sa CES 2011 opravdan. Tvrtka je očito radila na razvijanju tableta, a kako će izgledati i vidjet ćemo na Mobile World Congressu koji starta 14. veljače u Barceloni.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti