Huawei Honor Zero je predivan pametan sat bez ijednog gumba

Huawei je svoj pametni sat Honor Zero sveo doslovno na minimalizam do ruba.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.11.2015. / 08:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Okrugli pametni sat, Huawei Honor Zero odiše svojom jednostavnošću, kako na samom satu tako i u aplikaciji. Za razliku od brojnih kineskih brandova, Huawei je ipak viša klasa što se vidi odmah iz prvog pogleda.

Uređaj čiji je ekran veličine 1.06 inča s rezolucijom 128x128 pokazuje minimalizam u svom najboljem svijetlu, a dokaz tome je i da uređaj nema niti jedan gumb, te je korisničko sučelje također svedeno na minimalizam.

Baterija od 70mAh, trebala bi prema svemu sudeći trajati do četiri dana, a uređaj koji na sebi ima Android operativni sistem izrađen je od nehrđajućeg čelika, što mu daje posebnu ljepotu.

Uređaj može pratiti sportske aktivnost, kvalitetu sna, a odlično je što je vodootporan pa tako ne morate paziti na vodu kad perete ruke. Honor Zero ima nekoliko načina za pregled vremena, a kao što se da naslutiti, sve je svedeno na apsolutni minimalizam.

Što se punjenja tiče, Huawei ističe kako se u potpunosti baterija napuni za svega sat i pol. Naravno, tu je i odabir raznih boja uređaja i remena, no jasno je kako je ovaj sat više namijenjen za žensku populaciju. I na kraju spomenimo cijenu od 75 dolara, što i nije pretjerano skupo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti