HUGO - Prva Galaxy Tab aplikacija za putnike

Samsung i tvrtka Falkensteiner Hotel & Residences objavili su novu aplikaciju koja je prilagođena vašim potrebama, te je tehnološki novitet na tržištu hotelijerstva.

Zimo Zimo Zimo | 11.03.2011. / 10:55

HUGO - Prva Galaxy Tab aplikacija za putnike

Samsung i tvrtka Falkensteiner Hotel & Residences objavili su novu aplikaciju koja je prilagođena vašim potrebama, te je tehnološki novitet na tržištu hotelijerstva.

HUGO (Hotel Utility for Guests' Orientation) - hotelski program za orijentaciju gostiju, prva je takva aplikacija u hotelijerstvu koja vam omogućuje da zaboravite lutanje po velegradu ili uzaludno traženje na vodičima sa atrakcijama i kulinarstvom.

Samsung je u suradnji sa Falkensteinerom razvio aplikaciju za svoj Galaxy Tab koja služi kao vrsta osobnog elektroničkog pazikuće za goste u hotelu.

Aplikacija je opremljena mnogim uslugama i informacijama za one koji se ne snalaze u mjestu, a kao prvi hotel u svijetu ovu uslugu nudi Falkensteiner Hotel am Schottenfeld u Beču.

Zanimljivo je da HUGO svoje usluge nudi u bečkom hotelu gdje Galaxy Tab očekuje goste u njihovim sobama, a gdje isti mogu iz brojnih usluga i informacija o hotelu ili o razgledavanju grada na engleskom ili njemačkom jeziku odabrati gradske rute, uključujući prijevozna sredstva, 'bring me home' funkciju, elektroničku razglednicu, časopis i ponude, preporuke restorana, znamenitosti i zanimljiva mjesta u blizini hotela, te ostalo.

Kako je aplikacija prilagođena upravo korisnicima, gost si može sastaviti informacije prema željama, pa tako želi li razgledavati grad može težište staviti na 'shopping' ili na 'razgledavanje znamenitosti'. Pomoću ePostcarda možete poslati sliku putem maila, bilo vlastitu slikano tabletom ili možete odabrati neku od raspoloživih slika.

Na tabletu možete gledati Falkensteiner časopis koji izlazi jednom mjesečno, ili aktualne ponude koje sadrže sve važne informacije o boravku hotela.

Vrlo zanimljiv i zabavan koncept osmislili su Falkensteiner i Samsung i vjerujemo da ćemo slične stvari ubrzo viđati u svim hotelima diljem svijeta. Vaš vodič, časopis, knjiga, navigacija i internet kombinirani su u jednom uređaju. Tko će još nositi gradske mape, i čitati stare časopise?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti