Nakon Facebooka, Twittera, LinkedIN-a, i Tumblr je objavio svoj gumb. Hvaljena blogerska platforma dobila je još jedan društveni dodatak.

Dodavanje gumba na vaš blog jednostavno je izvedivo uz copy / paste koda koji vam je dostupan na Tumblr Button stranici.

Tumblrov gumb omogućuje vam totalnu kontrolu načina kako želite da vam se prikaže sadržaj koji dijelite putem gumba Tumblr. Gumb je integriran i sa drugim platformama pa tako možete bilo koji sadržaj dijeliti na svom Tumblr blogu.

Za razliku od ostalih gumba, koji vam više manje ne daje mogućnost prilagodbe sadržaja koji ćete dijeliti, Tumblr vam to omogućuje na vrlo efikasan i jednostavan način.

Gumb dolazi u dvije boje plavoj i sivoj, te četiri različita oblika, pa je tako sam gumb prilagodljiv vašem blogu bez obzira na boje koje koristite. Pogledajte primjer 1 i primjer 2 sa službenog Tumblr bloga.

Navedimo samo da je Tumblr prema istraživanju Amplicatea najdraža blogerska platforma, a više o toj temi možete pročitati na jednom od naših prijašnjih postova.

Kako vam se sviđa gumb? Hoćete li ga integrirati na vaš blog?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju