I Yahoo bi mogao krenuti u proizvodnju vlastitih pametnih satova!

U prodaju uskoro stiže Apple pametni sat za kojeg se očekuje da će biti jedan od najprodavanijih nosivih uređaja, a sadržavat će Yahoo news aplikaciju sa pregledom dnevnih vijesti i linkovima na razne sadržaje.

Monika Nožić Monika Nožinić | 06.01.2015. / 10:00

I Yahoo bi mogao krenuti u proizvodnju vlastitih pametnih satova!

U prodaju uskoro stiže Apple pametni sat za kojeg se očekuje da će biti jedan od najprodavanijih nosivih uređaja, a sadržavat će Yahoo news aplikaciju sa pregledom dnevnih vijesti i linkovima na razne sadržaje. Nakon Applea, ni internetski div Yahoo nije isključio kreiranje vlastitog pametnog sata.

Kalifornijska kompanija Yahoo, koja ima jednu od najpopularnijih web stranica u Americi i najpoznatija je po svojoj tražilici te web portalu, smatra da Apple pametni sat predstavlja veliku priliku za Yahoo u smislu privlačenja novih mobilnih korisnika.

Verzija Yahoo News Digest app uočena je na početnom zaslonu Apple sata u rujnu 2014., kada je također predstavljen i iPhone 6. Očekivanja su da će kompanija imati višestruke koristi i doživjeti dodatni rast proizvodnjom raznih nosivih gadgeta poput pametnih satova i kućanskih aparata povezanih internetom.

Iz Applea poručuju da su uzbuđeni idejom privlačenja novih kupaca, ali očekuju i neviđenu potražnju za ovim pamentim gadgetom.
Glasine su da će masovna proizvodnja Apple sata započeti sljedeći mjesec, što znači da bi u prodaji mogao biti već ovog proljeća, zajedno sa Yahoo news aplikacijom, po cijeni od 349 dolara.

Samsung, LG, Motorola i Microsoft također su samo neke od kompanija koje su već pokrenule proizvodnju svojih pametnih satova pa uskoro možemo očekivati boom ovih nosivih gadgeta.

Apple Watch

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti