Facebook je vjerojatno najspominjanija, ili sigurno među najspominjanijim kompanijama u svjetskim medijima.

Poglavito internetski mediji, dnevno objave stotine članaka o vodećoj svjetskoj društvenoj mreži. Poruke su uglavnom zanimljive i pozitivne, no znaju biti i negativne. Mnogo toga se Facebooku do sada spočitavalo, no vjerojatno glavna zamjerka koju mu stavljaju na teret jest – PRIVATNOST.

Nedavno smo vam pokušali objasniti špekulacije koje su kružile o narušavanju privatnosti te su izazvale reakcije tisuća korisnika. Upravo taj članak do sada je 700 ljudi preporučilo na svom Facebooku.

[SPAM] FB se promijenio. Svi naši komentari, lajkovi itd. sada su dostupni i na Google-u 

Facebook svakako nije mjesto na kojem trebate otkrivati svoju najintimniju privatnost, ali nije ni najnesigurnije mjesto na svijetu. No, ukoliko želite određene detalje iz svog života dijeliti s prijateljima, ili skupinama prijateljima, a ne želite da ih mogu svi vidjeti, morat ćete proučiti Facebookove postavke privatnosti.

Mi vam se, kad god za to imamo priliku, trudimo ukazati na određene činjenice. Sljedeću infografiku izradio je ZoneAlarm, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova na području internetske sigurnosti.

Ovo je šest savjeta koji bi vam svakako mogli biti od koristi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju