Instagram predstavio novu verziju aplikacije za iOS i novi filter za sve

Instagram je danas predstavio novu verziju aplikacije za iOS i nadograđenu verziju aplikacije za Android.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 10.12.2012. / 22:40

Instagram predstavio novu verziju aplikacije za iOS i novi filter za sve

Instagram je danas predstavio novu verziju aplikacije za iOS i nadograđenu verziju aplikacije za Android. Verzija 3.2 Instagrama iOS korisnicima donosi potpuno novo iskustvo kamere, crno-bijeli filter 'Willow', poboljšan blur, veće slike u feedu i prilagodljiv dizajn. S druge strane, korisnici Instagrama na Androidu od novosti zasad jedino dobivaju već spomenuti filter 'Willow'.

Novi, poboljšani Camera Roll koristit će samo neki korisnici s novijim uređajima, no i korisnici sa starijim uređajima uživat će u nekim novostima. Što točno Instagram 3.2 donosi provjerite na službenom blogu. Za najnoviju verziju aplikacije bit će vam potrebna najmanje 4.3 verzija iOS-a. iOS 6 i jedan od iPhone 4S, iPhone 5, posljednji iPod Touch, te iPad 2,3,4 i mini uređaja potreban vam je za korištenje poboljšanog Camera Roll preglednika, a za poboljšani scale & crop ekran dovoljni su vam iPhone 3GS ili iPhone 4, oba na najmanje 4.3 verziji iOS-a.

Iz Instagrama su za Božić korisnike odlučili i dodatno nagraditi sa dodatkom koji su mnogi od razvojnog tima tražili. Filter 'Willow' je crno-bijeli filter sa suptilnim ljubičastim tonovima i prozirnim, sjajnim bijelim rubom. Kako navode na svom blogu, Willow je idealan za portrete, fotografije mrtve prirode te fotografije arhitekture s kontrastom.

Naravno, nove verzije aplikacija donose i niz malih poboljšanja, koja će zasigurno razveseliti sve korisnike. Ne i Twitter, čini se.

Preuzmite Instagram:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti