Nakon što smo objavili službenu aplikaciju ZIMO za Android uređaje, ponovo donosimo nekoliko noviteta vezano uz naš web.

Znamo kako je danas surfati internetom i tražiti zanimljiv sadržaj. Tisuće stranica svakodnevno nam se nameću i teško je izdvojiti nešto što nas kao pojedince interesira.

Vjerujemo kako nitko ne voli ujutro kada stigne na posao, prilikom ispijanja prve jutarnje kave, otvarati hrpe prozora sa raznim stranicama kako bi pogledali što ima novoga.

Zato smo povodom toga napravili dvije ekstenzije, odnosno za preglednike Chrome i Opera kako bi praktički sa jednim klikom pogledali novosti na ZIMO. Bez reklama i vrlo jednostavno.

Ovim putem moramo se zahvaliti Darku Mitroviću koji je ujedno i izradio obje ekstenzije koje možete preuzeti ovdje za Chrome ili ovdje za Operu. Naime, ukoliko vi želite ovakvu ekstenziju za svoju stranicu kontaktirajte Darka koji vam može napraviti nešto slično našoj ekstenziji već po 5 eura.

Predlažemo i da pogledate jedan od prijašnjih postova u kojemu smo opisali kako možete dijeliti sadržaj sa ZIMO, a jučer smo objavili i nove mogućnosti dijeljenja sadržaja na Google Plusu. Sve što trebate jest samo mišom proći preko gumba i otvorit će vam se mogućnost dijeljenja sadržaja sa slikom i tekstom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju