iPhone alarm ponovo kasni

Prema navodima korisnika koji su putem Twittera, iPhoneov alarm ponovo ne radi ispravno. Isti problemi nastali su prilikom pomicanja sata o kojem smo već pisali.

Zimo Zimo Zimo | 01.01.2011. / 15:47

iPhone alarm ponovo kasni

Prema navodima korisnika koji su javili na Twitteru, iPhoneov alarm ponovo ne radi ispravno. Isti problemi nastali su prilikom pomicanja sata o kojem smo već pisali.

Bug se pojavio nakon što smo kročili u novu 2011. godinu za sve korisnike koji nisu imali podešen ponavljajući alarm. To znači da oni korisnici koji su podesili alarm za sutra, neće se probuditi putem iPhoneove alarm aplikacije, ističe Engadget.

Kako bi izbjegli ovaj problem, trebate složiti ponavljajući alarm odabirom svih dana kako nebi došlo do kašnjenja aktivacije alarma. Apple još uvijek nije javio jel se ovaj problem događa samo u iOS 4.2.1. ili i kod prijašnjih inačica.

No, 9to5mac je na svom blogu javio kako su testirali problem alarma, te kako bi se on sam trebao popraviti 3. siječnja. No kako bi izbjegli kašnjenje na posao, spojak, ili nešto treće, morate samo uključiti ponavaljujći alarm koji smo objasnili malo prije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti