Iskon nudi povoljnije pakete "preko veze"

Iskon.Mobile tarifa namijenjena je samo Iskonovim korisnicima, a kombinira fiksni i mobilni internet.

Martina Čizmić | 25.09.2018. / 17:22

Iskon (Foto: Iskon) (Foto: Iskon)

Iskon je za svoje korisnike pripremio novu ponudu u kojoj “preko veze” mogu dobiti povoljnije cijene paketa. Točnije, ako svoj klasični paket (internet, televizija ili telefon) povežu s mobilnom tarifom, platit će manje. Tako tijekom akcije, Solo Internet paket brzine do 100 Mbps može se ugovoriti za 99,90 kuna mjesečno, dok za 169,90 kuna mjesečno dolazi TRIO paket s TV-om i telefonom.

Pohvalili su se i kako jedini u Hrvatskoj u ponudi imaju inteligentnu televiziju koja po želji korisnika na početni zaslon donosi preporuke sadržaja, kao i veliku tražilicu s mogućnošću pokretanja svega što je unazad tjedan dana prikazano na +100 televizijskih kanala.

Posebne cijene „kao preko veze“ spremljene su i za one koji žele bilo koju drugu kombinaciju usluga (npr. net+TV; net+TV+mobilna…) ili trenutno ne mijenjaju mobilnog operatora. Svatko može dobiti svoju neobvezujuću ponudu preko veze pozivom na besplatni broj 0800 1000 ili putem Iskon Facebooka.

Podsjetimo, Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana.

"Broj korisnika koji odabiru Iskon.Mobile tarifu je premašio sva naša očekivanja ove godine. Razlog je jednostavan: ponuda je izvrsna. Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još 1 ili 2 SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo čak 70% naših Iskon.Mobile korisnika, zadovoljnih tarifom koja po odličnoj cijeni nudi sve potrebno za bezbrižno pričanje i surfanje", pojašnjavaju u Iskonu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti