Iskon predstavio novi JUMBO, što sve trebate znati?

Kako smo već ranije pisali, Iskon je bio u fazi razrade novog servisa koji će korisnicima omogućiti lakše dijeljenje podataka.

Zimo Zimo Zimo | 12.06.2012. / 14:42

Iskon predstavio novi JUMBO, što sve trebate znati?

Kako smo već ranije pisali, Iskon je bio u fazi razrade novog servisa koji će korisnicima omogućiti lakše dijeljenje podataka.

Danas je na konferenciji za novinare Iskon predstavio novi JUMBO koji omogućuje brzu i jednostavnu razmjenu i spremanje podataka, fotografija i videa.

JUMBO mail će i dalje biti besplatan za sve korisnike u Hrvatskoj, ali od sada i u regiji. Korisnici njime mogu i dalje slati po jednu datoteku veličine do 700 MB, uz ograničen broj downloada (10 downloada) i ograničen broj dana unutra kojih su podaci dostupni (10 dana).

Novi paket JUMBO Box po cijeni od 35 kn/mjesečno korisnicima omogućuje slanje većeg broja datoteka bilo kojeg formata, maksimalne veličine do 1GB. Ukupan prostor koji je na raspolaganju korisnicima Box-a iznosi 50GB.

Drugi Iskonov paket pod nazivom JUMBO PowerBox namijenjen je prije svega tvrtkama obzirom da uz prostor od 150 GB omogućuje i personalizaciju, tj. postavljanje vlastitog brandinga prilikom slanja. Tvrtke na ovaj način mogu iskoristiti JUMBO za dodatnu promociju vlastitog branda. Cijena paketa iznosi 100 kn/mjesečno, a veličina pojedinog filea može iznositi i do 2GB.

Oba paketa moguće je uzeti i na veći broj mjeseci, 6 ili 12, pri čemu su cijene nešto povoljnije. 189 kn iznosi cijena JUMBO Boxa na 6 mjeseci, a 365 kn na 12 mjeseci, dok je cijena za JUMBO PowerBox na 6 mjeseci 528 kn, a na godinu dana 1020 kn.

Iskonov JUMBO je za sada dostupan samo putem web verzije, no u planu su i mobilne verzije iOS i Android te desktop aplikacije, te integracija s digitalnom televizijom Iskon.TV već na jesen.

Spomenimo samo da će servis biti aktivan nešto nakon 16h, na stranicama 'starog' JUMBO maila.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti