isocket želi promijeniti i olakšati prodaju oglasnog prostora na webu

Svi vi koji imate web stranicu sigurno želite zaraditi nešto, jer sav uložen trud negdje se mora naplatiti.

Zimo Zimo Zimo | 20.04.2011. / 20:47

isocket želi promijeniti i olakšati prodaju oglasnog prostora na webu

Svi vi koji imate web stranicu sigurno želite zaraditi nešto, jer sav uložen trud negdje se mora naplatiti.

Kako bi vam to pošlo za rukom jedan od popularnijih načina jest prodaja oglasa na vašoj stranici. Na tržištu postoji mnogo kompanija koje omogućuju vlasnicima stranica da zarade.

Google Adsense jedan je od tih 'programa' no zaraditi na njemu nije nimalo lako. Za uspjeh AdSensa trebate uložiti mnogo vremena da bi imali velik broj posjeta koji bi ostvarivali vrlo malenu zaradu.

No postoji li neki lakši način? Servis isocket misli da postoji. Naime, servis omogućuje oglašivačima da biraju oglase koji su relevantnog sadržaja za njihovu stanicu, što uvelike olakšava cijelu stvar oko posla sa oglasima.

Druga stvar je da oglašivač sam odabire datum i količinu potrošenog novca koji želi odvojiti za svrhu oglašavanja, a vi birate želite li prihvatiti taj oglas i tu cijenu. Cijela stvar funkcionira na send request / approve taktici.

Da bi stvar bila još zanimljivija, isocket svim novim korisnicima ne naplaćuje uslugu dokle god se ne ostvare prvi prihodi, dakle imamo brojne mogućnosti isprobati servis prije nego odvojimo 19$/ mjesečno za stranice do 500,000 impresija.

isocket također surađuje se Googleovim Double Clickom, piše The Next Web, a kako kažu dečki iz isocketa sve što trebate jest PayPal račun i minimum cca 50,000 pogleda stranica.

Više o svemu možete pročitati na službenoj stranici isocketa, a ukoliko želite saznati detalje svakako ih kontaktirajte putem live chata.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti