ISS-ovci će od sada uživati i u epizodama Star Warsa

Nakon što je nedavno na ISS dopremljena veća količina kave o čemu je pričao cijeli internet, a sam trenutak obilježen selfijem, ISS-ovci se mogu...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 06.05.2015. / 07:00

ISS-ovci će od sada uživati i u epizodama Star Warsa

Nakon što je nedavno na ISS dopremljena veća količina kave o čemu je pričao cijeli internet, a sam trenutak obilježen selfijem, ISS-ovci se sada mogu pohvaliti i još jednim novitetom. Naime, na međunarodnu svemirsku postaju stigao je i projektor visoke rezolucije, a koji će astronautima poslužiti za praćenje vijesti sa zemlje, video komunikaciju, no i za gledanje epizoda Star Warsa. 

Već je od ranije poznato da su ISS-ovci poznati kao veliki ljubitelji SF-a pa ni ne čudi činjenica kako će se upravo epizode Star Warsa prve vrtjeti na platnu. Cijelo slavlje podijelili su i na Twitter profilu NASA-e porukom "Upravo gledamo @starwars.U svemiru. Nikakva velika stvar." Inače, ovo nije prvi put da ISS promovira Star Wars, još 2007. je na postaju dopremljen Light Saber, poznati mač iz ove popularne franšize.

 

ISS-ovci će od sada uživati i u epizodama Star Warsa

Kad smo već kod Star Warsa, krajem godine trebao bi izaći sedmi nastavak koji bi prema riječima analitičara već u prvim danima prikazivanja mogao zaraditi više od pola milijarde dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti