J.J. Abrams dobio posao redatelja Star Wars epizode 7

J.J. Abram će biti redatelj sljedećeg Star Wars filma za Disney.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 25.01.2013. / 08:40

J.J. Abrams dobio posao redatelja Star Wars epizode 7

J.J. Abrams će biti redatelj sljedećeg Star Wars filma za Disney. Još otkako je Disney kupio LucasFilm prošle godine i najavio nove Star Wars filmove, mediji i vodeći ljudi filmske industrije nagađali su koji bi redatelj mogao dobiti posao. Abramsovo ime često se ponavljalo vezano sa Star Wars filmovima, no redatelj je u studenom odbacio mogućnost da on preuzme posao. Jučer, izvor s informacijama o produkciji filma potvrdio je za The Wrap informacije da će J.J. Abrams biti redatelj Star Wars epizode 7.

Ono što znamo je da je J.J. Abrams izjavio kako je Star Wars prvi film koji ga je oduševio svojim specijalnim efektima.

J.J.-Abrams1Abrams je bio favorit Kathleen Kennedy, sada izvršne direktorice LucasFilma, ali i fanova Star Warsa. Abrams vodi jednu od najboljih tvrtki u industriji, Bad Robot, a stvorio je ili surađivao na TV projektima poput 'Izgubljeni', 'Fringe' i 'Alias'. Također je režirao filmske spektakle 'Mission: Impossible III', 'Star Trek' i 'Super 8'. Sedma epizoda Star Warsa izlazi 2015. godine, a priču sedme epizode napisat će nekoliko puta nagrađivan Michael Arndt, priznati spisatelj koji je napisao scenarij fantastičnog filmskog uratka Little Miss Sunshine te ništa lošijeg Toy Storya 3.

Također, pisci Lawrence Kasdan i Simon Kinberg angažirani su za pisanje novih nastavka Star Wars trilogije. Kasdan je poznat fanovima Star Warsa kao koautor na naslovima poput The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, i Raiders of the Lost Ark. I Kasdanov kolega Kinberg autor je poznatih i cijenjenih naslova. Radio je na X-Men: The Last Stand, Sherlock Holmes, i Jumper.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti