Je li Internet oduvijek bio društven? [EVENT]

Četvrti po redu Small Talk u organizaciji Kluba Alpbach Hrvatska održat će se ovaj četvrtak 19.4.2012. u Profil Megastoreu u Bogovićevoj s početkom u 18h.

Zimo Zimo Zimo | 17.04.2012. / 10:04

Je li Internet oduvijek bio društven? [EVENT]

Četvrti po redu Small Talk u organizaciji Kluba Alpbach Hrvatska održat će se ovaj četvrtak 19.4.2012. u Profil Megastoreu u Bogovićevoj s početkom u 18h.

Ovaj neformalni susret će pokušati demistificirati društvene mreže i internet kao takav. Analizirajući sve razvojne faze interneta od njegovih početaka do današnjih dana pokušat će se dati odgovor na pitanje kako će internet izgledati za 10, 20 ili 50 godina.

Bit će riječi i o tome što je to Web 2.0 donio svijetu business marketinga, kakvu korist vide javne strukture u komuniciranju s građanima preko Twittera i Facebooka te kakve mogućnosti i izazove novi kanali komunikacije donose krajnjim korisnicima.

Gosti koji će govoriti o ovim temama su: Ida Pandur (potpredsjednica za vanjske odnose, iSTUDIO), Tomislav Korman (community manager Vlade RH) i Ivo Špigel (suosnivač softverske tvrtke Perpetuum Mobile i kolumnist), a cijelu diskusiju će moderirati Igor Čeliković (član Kluba Alpbach Hrvatska i član organizacijskog tima TEDx Brussels konferencije).

Više informacija možete pronaći na službenom pozivu: http://db.tt/AnWwyWoM
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti