Iako nas do Marketing Kingdoma Zagreb dijeli nešto manje od tri mjeseca, vrijeme je da počnete planirati datum za jedan od najvećih događaja ovakvog tipa u Hrvatskoj.

Marketing Kingdom pokazao se kao jedan od najkvalitetnijih marketinških događaja u regiji pa i u raznim dijelovima svijeta, koji treći puta zaredom dolazi i u sjedište Hrvatske. Zagreb će tako ugostiti mnoge ugledne kompanije kao što je Mashable, gdje će biti govora o razvoju poslovanja jednog od najpopularnijeg tehnološkog bloga na svijetu, koji je nedavno objavio investiciju od 13 milijuna dolara, no na događaju ćete moći vidjeti i čuti prezentacije marketinških direktora iz Coca Cole, Shazama, Nokije, Wired Magazinea i Akzo Nobela. 

Također trebamo spomenuti i ekskluzivno izlaganje Jonathana Fostera — generalnog menadžera u Spotifyju.

“U posljednje dvije godine uspjeli smo prvi dovesti senior predstavnike iz kompanija kao što su Facebook i Tumblr.  U 2014. sretni smo što po prvi put dovodimo senior predstavnike iz kompanija Mashable, Spotify i Shazam.  To je za regionalne marketinške stručnjake velika stvar jer je toliko svjetski poznatih trendsetera na jednom mjestu prava rijetkost.” podijelio je s nama Kosta Petrov.

Ulaznice po jeftinijoj cijeni dostupne su do 17. siječnja.  Za cijene i informacije o prijavi na Marketing kingdom Zagreb posjetite službenu stranicu konferencije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju