Jeste li znali da svoj smartphone možete napuniti običnom baterijom od 9V?

Kratko trajanje baterije najveći je problem današnjih pametnih telefona pa se u zadnje vrijeme učestalo pojavljuju razni gadgeti koji vrlo uspješno rješavaju taj problem.

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.12.2014. / 15:38

Jeste li znali da svoj smartphone možete napuniti običnom baterijom od 9V?

Kratko trajanje baterije najveći je problem današnjih pametnih telefona pa se u zadnje vrijeme učestalo pojavljuju razni gadgeti koji vrlo uspješno rješavaju taj problem. Punjač pod imenom “Plan V” jedan je od najzanimljivijih gadgeta jer za punjenje koristi standardne baterije od samo devet volti.

“Plan V” manji je od većine ključeva, savitljiv je i bez problema stane u svaki džep. Kada se otvori, ovaj gadget ima priključak za bateriju od devet volti, kao i microUSB port kojim se povezuje s pametnim telefonom. Puna baterija koja se priključi na “Plan V” vašem će telefonu omogućiti dodatna četiri sata pričanja, što je sasvim zadovoljavajuće.

Tvorci ovog zanimljivog uređaja projekt su započeli na Kickstarter-u, gdje im je cilj prikupiti 30 000 dolara kako bi ga u potpunosti razvili i realizirali. Svako tko želi, ovaj gadget može dobiti tijekom veljače 2015., uz donaciju od 10 dolara i uvjet da kampanja prikupi dovoljno novca.

Više informacija o projektu i o tome kako doći do svog jedinstvenog punjača, možete dobiti ovdje

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti