Još jedan mobilni brand ulazi na hrvatsko tržište: "Želimo postati jedan od vodećih brandova"

Neki od Oppovih uređaja već su dostupni na hrvatskom tržištu u ponudi mobilnih operatera, dok će se drugi pojaviti tijekom 2023. godine.

Martina Čizmić | 24.11.2022. / 17:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na hrvatsko tržište pametnih telefona i pratećih uređaja dolazi još jedan poznati brand. Kako su priopćili iz kineskog Oppoa, kreću u osvajanje tržišta "s ciljem da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika".

Budući da smo dokazali da inovativne ideje možemo pretvoriti u proizvode, vjerujemo da će se Hrvatska razviti u važno tržište za Oppo. Dostupnost Oppovog portfelja proizvoda i strateška partnerstva s distributerima i telekomima pružit će nam priliku za isporuku najbolje moguće proizvode novim korisnicima u Hrvatskoj, naglasio je izvršni direktor Oppo AED za Hrvatsku i Balkan, Lei Xu.

Slika nije dostupna Oppo sljedeći mjesec predstavlja dva telefona sa savitljivim ekranom

Kako su istaknuli, Oppo zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona, a njihove proizvode karakteriziraju "vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn te kvalitetnu izvedbu po konkurentnim cijenama".

Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom, ali žele i pouzdan brend. Oppo donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati, pojasnio je Petar Bojčić, Oppo AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju, govoreći o dolasku brenda u regiju.

Korisnici u Hrvatskoj tako će moći nabaviti Oppo Find X5 Pro, Reno seriju uređaja s modelima Oppo Reno7 5G Lite i nadolazećim Oppo Reno8 5G te A seriju s uređajima Oppo A96 i Oppo A17.

Slika nije dostupna Oppo i OnePlus zaustavili prodaju svojih uređaja u Njemačkoj, ali ne i izvan nje

Osim pametnih telefona, Oppo na hrvatsko tržište donosi i Oppo Watch Free, pametni sat koji teži samo 33 grama, te bežične slušalice Oppo Enco Air2 i Oppo Enco Buds.

 

Neki od ovih uređaja već su dostupni na hrvatskom tržištu u ponudi mobilnih operatera, dok će se drugi pojaviti tijekom 2023. godine. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti