Oppo sljedeći mjesec predstavlja dva telefona sa savitljivim ekranom

Sredinom prosinca očekujemo Oppov event Inno Day 2022. na kojem će predstaviti nove modele savitljivih telefona.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 23.11.2022. / 15:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oppo je krajem prošle godine predstavio svoj prvi model savitljivog pametnog telefona Find N, kojeg su neki analitičari prozvali najboljim uređajem u svojoj kategoriji. Zato je jasno zašto ljubitelji pametnih telefona s nestrpljenjem iščekuju njegova nasljednika, a što ekipa iz Oppa priprema na tržištu savitljivih pametnih telefona trebali bi saznati za nešto manje od mjesec dana.

Slika nije dostupna Najbolji savitljivi telefon na tržištu? Oppo i službeno predstavio Find N

Prema glasinama koje su počele kružiti mrežom, Oppo za sredinu prosinca planira novi event (Inno Day 2022) na kojem će predstaviti ne samo nasljednika modela Find N, već i novi model savitljivog pametnog telefona po uzoru na Galaxy Z Flip.

Smartphone Find N2, prema glasinama, trebao bi imati ekran dijagonale 7,1 inča (kada je potpuno otvoren), uz frekvenciju osvježavanja o 120Hz. Pokretat će ga čipset Snapdragon 8+ Gen 1, imat će 12GB RAM-a i 256GB prostora za pohranu podataka, dok bi kapacitet baterije trebao iznositi 4520 mAh. Što se kamera tiče, Find N2 trebao bi dijeliti fotografski sustav s telefonom OnePlus 11, dakle, tri kamere rezolucije 50MP, 48MP i 32MP.

Model s vertikalnim otvaranjem ekrana u prodaji će se pojaviti kao Find N2 Flip te će imati vanjski ekran dijagonale 3,26 inča, a kada se otvori njegova će dijagonala iznositi 6,8 inča. Pokretat će ga MediaTekov čipset Dimensity 9000 te od njega još možemo očekivati 50MP glavnu i 8MP ultraširoku kameru. Kapacitet baterije iznosi 4300 mAh.

Slika nije dostupna Još jedna mobilna kompanija neće isporučivati punjače s pametnim telefonima

Sve službene informacije o ovim telefonima trebali bi saznati za negdje 3 tjedna kada bi se trebao održati Inno Day 2022.

Izvor: GSM Arena

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti