Još nije ni sišao s proizvodne trake, a Muskov Cybertruck već je na redu za redizajn

Cybertruck je zapravo cestovni tenk iz budućnosti koji je legalan, opisao je Musk ovo vozilo.

Martina Čizmić | 03.11.2020. / 09:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad je Musk prošle godine predstavio svoj električni kamionet, Cybertruck, komentari su bili - šaroliki. Nekima je to bilo vizionarsko vozilo budućnosti prijevoza i slavili su Muska zbog hrabrosti da napravit tako nešto. Drugi su pak rekli kako ružnije vozilo još nije vozilo cestama.

Da je Musk napravio spektakl od predstavljanja i samog vozila, pokazali su podaci o prednarudžbama. Iako će prva vozila s proizvodne trake sići tek krajem 2021. godine, Musk je već najavio redizajn Cybertrucka.

Još je u travnju spominjao kako će Cybertruck u konačnici vjerojatno biti nešto manji od predstavljenog modela. Naime, originalna veličina izazov je za upravljanje na cestama, ali i za parkiranje u standardnim garažama. 

Problem su i standardi u Europi, zbog čega bi europski kupci mogli dobiti "smanjenu" verziju vozila ili platiti skuplje dodatne provjere.

 

 

No, osim veličine, čini se kako bi Cybertruck mogao doživjeti promjene i ispod površine. 

To je potvrdio i sam Musk tijekom razgovora s investitorima kad je rekao da će unijeti "mnogo malih poboljšanja" u odnosu na verziju koja je predstavljena prošle godine.

Sve bi promjene, najavio je sam Musk, trebale biti predstavljene javnosti za otprilike mjesec dana, kad ćemo moći i zaista vidjeti što su sve promijenili i procijeniti je li to učinilo Cybertruck boljim ili lošijim.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti