Još vam je nekoliko dana ostalo da postanete novi stanari Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

ZIPZG ne treba posebno predstavljati. Odlična mreža mentora kao što su Saša Cvetojević (ujedno i naš savjetnik, te suvlasnik ZIMO Digitala), Ivo Špigel, Mihovil Barančić, Hrvoje Prpić, Luka Abrus, Tomislav Car i mnogi drugi samo su dio ove priče.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.12.2013. / 12:44

Još vam je nekoliko dana ostalo da postanete novi stanari Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

ZIPZG ne treba posebno predstavljati. Odlična mreža mentora kao što su Saša Cvetojević (ujedno i naš savjetnik, te suvlasnik ZIMO Digitala), Ivo Špigel, Mihovil Barančić, Hrvoje Prpić, Luka Abrus, Tomislav Car i mnogi drugi samo su dio ove priče.

Zagrebački inkubator poduzetništva mjesto je gdje možete napraviti vaše prve poduzetničke korake, naučiti kako izbjeći najčešće pogreške koje rade poduzetnici početnici i naravno lansirati i prezentirati vaš proizvod.

Također za najbolje tu su i novčane nagrade pa tako tim koji je u prošloj generaciji najviše napredovao osvojio je 1001 eura koje je osigurala Erste banka.

“Ako imate ideju, počeli ste ju razvijati, a niste sigurni kako, niste sigurni kome ćete prodavati svoj proizvod, ne znate kako se otvara firma; ili sve to već znate, ali se projekt ipak ne razvija kako ste očekivali tada vam je potrebna pomoć ljudi koji su sve to prošli, koji su napravili svoj dio grešaka, ali su iz njih uspjeli naučiti potrebno i na kraju pokrenuli uspješan startup.” — poručuju iz ZIP-a

Prijave su otvorene do 22.12. do 23:59, a sva potrebna dokumentacija se nalazi na stranici www.zipzg.com. Program počinje sredinom siječnja 2014. godina.

Prijavite se!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti