Josipa Lisac svojom izvedbom hrvatske himne zapalila društvene mreže, a komentari su nemilosrdni

Izvedba hrvatske himne tijekom inauguracijske svečanosti i prisege predsjednika Zorana Milanovića, u posebnom aranžmanu Josipe Lisac i uz pratnju Zvjezdana Ružića na pianotronu, naprosto je zapalila društvene mreže. Pozitivan komentar na tu izvedbu himne doista je teško pronaći.

Branimir Vorša | 18.02.2020. / 13:12

Glazbena diva Josipa Lisac na Pantovčak je stigla pola sata prije početka inauguracije, a očekivanja od njezine najavljene posebne izvedbe hrvatske himne očito su, ako je suditi po tisućama komentara na društvenim mrežama, bila prevelika ili pak nerealna.

Facebook gori od komentara na tu izvedbu i dok je jedni cijene kao neupitnu umjetnicu, svi se slažu u jednom u komentarima - to je zvučalo loše.

Slika nije dostupna ANKETA: Josipa Lisac otpjevala himnu na inauguraciji Zorana Milanovića, poslušajte njezinu posebnu izvedbu

Prenosimo samo dio komentara građana (od njih tisuće) s Facebooka, zajedno s brojem lajkova koje su ti isti komentari skupili do vremena objave ovog članka.

Žena je umjetnica i cijenim je kao takvu, al' brate, ovo je masakr motornom pilom! (137 lajkova)

Koja originalna izvedba... himna je himna i gotovo. Užasna izvedba. (121 lajk)

Bolje da je klapa otpjevala... ovo je bilo strašno... (60 lajkova)

Bolje bi je Kolinda izvela. (54 lajka)

Josipa je Josipa, ali himna je himna! Poštujem njezin rad i nju kao umjetnicu, ali ovo nije bio trenutak u kojem bi ona trebala iznositi svoju viziju i verziju himne. Meni osobno grozno je zvučala! (48 lajkova)

Ne znam tko je iz protokola mislio da bi ovo bila super ideja, ali gadno se zaje*ao. Kao što je netko već napisao, svaka čast Josipi na njezinu umjetničkom izričaju, ali ovo je HIMNA RH i kao takva izvodi se dostojanstveno po protokolu. (35 lajkova)

Pogledajte još jednom kako je izgledala izvedba Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića za novog hrvatskog predsjednika.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti