Ako ste ikada poželjeli preuzeti Youtube video, a ne znate kako, ovdje ćemo vam objasniti najednostavniji način kako da to učinite.

Sve što trebate uraditi je maknuti par slova iz Youtube poveznice (eng. link) i dodati slova NT na početak te poveznice u vašem web pregledniku.

Ovdje ćemo vam ukratko objasniti kako da to uradite ukoliko gledate svoj omiljeni video i želite ga spremiti na svoje računalo.


Korak 1: Izbrišite prvi dio poveznice 'www.' ili 'http:www.'Korak 2: Utipkajte 'NT' na početak poveznice i pritisnite EnterKorak 3: Kliknite na 'U redu' i spremite vaš video na računalo


Kada ste pritisnuli tipku Enter trebalo bi početi izravno preuzimanje MP4 datoteke za taj video. Kada se video preuzme možemo ga pogledati na svojem računalu sa bilo kojim kompatibilnim MP4 preglednikom kao da ga gledamo sa YouTubea.

Ako gledamo video u kvaliteti 320p, a želimo kvalitetu od 1080p, morat ćemo pronaći URL za  video kvalitete 1080p. Čini se da je do ovog procesa preuzimanja video sadržaja s Youtubea slučajno došao Scott Jackson na kojeg i glasi domena ntyoutube.com.

Nažalost, neznamo koliko dugo će raditi ovaj način preuzimanja, ali ako imate kakvo objašnjenje, dolje nam ostavite vaše komentare.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju