Kako pripremiti novu tehnologiju za komercijalizaciju? Big Bang Camp ima sve odgovore

Tijekom kampa 15 odabranih kandidata će imat priliku raditi s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, koji će im pomoći da svoju tehnologiju pripreme za komercijalizaciju.

Martina Čizmić | 07.06.2021. / 17:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svi oni koji razvijaju nove tehnologije i žele provjeriti koliko su one tražene na tržištu, imaju priliku priključiti se Big Bang Campu koji će se od 15. do 19. rujna održati u Rijeci.

Naime, program Big Bang Campa namijenjen je znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji razvijaju nove tehnologije i žele utvrditi njihov tržišni potencijal te izraditi hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu.

Tijekom kampa, koji organiziraju STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, 15 odabranih kandidata će imat priliku raditi s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, koji će im pomoći da svoju tehnologiju pripreme za komercijalizaciju.

Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Big Bang Camp će se održati Rijeci u prostorima STEP RI, a sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

Prijave su otvorene do 21. lipnja 2021, a zaprimaju se putem službene web stranice

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti